CAÇA, PESCA I BOLETS

caza-pesca-sobrecastell
La zona té rius d'aigües cristallines, vedats de caça i llocs idonis per a buscar bolets.

SOPEIRA (Intensiu)

El riu Noguera Ribagorçana, en un tram de 4 km, permet la pesca de truita irisada i truita comú, amb un límit de 6 captures i una talla mínima de 20 cm. Es pot pescar tot l'any. Els socis paguen una quota de 6 euros, el federats i altres riberencs 6 euros i altres pescadors 10 euros.

MONTANYANA

Terme municipal: Sopeira, Areny i Pont de Montanyana. En un tram de 20 km, permet la pesca de truita comú amb un límit de 6 captures i una talla mínima de 20 cm. Període hàbil de pesca del 15 de març al 31 d'agost (dimecres tancat). Socis 2 euros, federats i altres riberencs 5 euros, altres pescadors 9 euros.

ESCALES

Terme municipal de Bonansa, Motanui i Sopeira. Tram de 400 hectàrees per pescar truita comú. Límit de 3 captures i talla mínima de 30 cm. Període hàbil de pesca de l'1 de març al 30 de novembre. Socis 2 euros, federats i altres riberencs 5 euros, altres pescadors 9 euros.

 

L'EXPEDICIÓ DE PERMISOS ES FA A L'ESTACIÓ DE SERVEI BONET.

(En Areny) I CASA PASSI (a Sopeira)

La caza del jabalí esta permitida en Areny previa invitación  y pago de la cantidad previamente acordada con la «colla de cazadores de Areny» ( caza del jabalí en Areny de 15 octubre al 20 febrero).

RECERCA DE BOLETS

los rovellones, llanegas negras, negritas, lengua de buey, son abundantes en los bosques de Areny previo pago de 3 euros a «la sociedad de montes comunes de Areny» se puede acceder a más de 1000 hectáreas de bosques.
Venta de autorizaciones en bares de la zona, estación de servicio y ayuntamiento

T'AGRADA? COMPARTEIX

Facebook
Twitter
Linkdin
Pinterest
caCatalà